Draga Tudor,

Draga Tudor,

Ma numesc Raluca si sunt eleva in clasa a X a, la un liceu din Piatra-Neamt. Nu o sa incepem scrisoarea asta prin a-ti face zeci de complimente si nici prin a-ti spune cat de mult ne placi, pentru ca simt eu ca tie nu esti genul care sa-ti placa lingusitorii. Nu e genul Vama Veche

Tot ce trebuie sa stii, este ca aici, la Piatra Neamt, exista o mana de oameni care te apreciaza pe tine, Tudor Chirila si care asculta in fiecare zi macar o piesa de-a ta, inclusiv ” Scrisoare catre liceeni”, care ne-a indemnat sa facem multe pentru a schimba ceea ce este in jurul nostru, pe cat este posibil, bineinteles.

Motivul pentru care am decis sa iti scriem, este acela de a te invita la un asa-zis “bal”, care  va avea loc sambata, 4 Decembrie si la care am dori sa ne fii alaturi, chiar si pentru a ne recita doar scrisoarea catre liceeni. Sunt convinsa ca ai face fericit un intreg liceu, daca te-am vedea in carne si oase, deoarece aici, printre noi ai foarte multi fani care isi doresc cu ardoare sa te vada si sa poata vorbi cu tine.

Daca la inceputul lunii “planul” nostru era unul simplu, acum a luat o intorsatura uriasa, deoarece foarte multi ni s-au alaturat . Ideea este sa stangem cat mai multe fonduri pentru copiii nevoiasi din Piatra-Neamt, de la centrul “Alexandru Rosca.” care sunt singuri in preajma sarbatorilor si care au nevoie sa stie ca noi suntem alaturi de ei.

Trebuie sa mai mentionam ca fondurile pe care avem de gand sa le strangem la bal vor intra in posesia copiilor orfani. Ne dorim din suflet sa ni te alaturi si sa fii prezent la balul nostru. Asteptam cu nerabdare raspunsul tau !

Cu drag,
Raluca, clasa a X-a, Piatra Neamt.

Advertisements

3 Responses to “Draga Tudor,”

  1. Din pacate< Tudor nu poate ajunge chiar acum la Piatra-Neamt,
    dar speram sa-l vedem macar intr-un concert live,
    in orasul de la poalele Petricicai.

  2. Crâşmuri, crâşmi sau crâşme in Piatra Neamţ?…

    ……

  3. Wow, imi place ce vad:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: