Concurs – de ziua mamei!

Concursul se adreseaza elevilor de clasele I-IV. Concurentii vor trimite poeziile pe adresa de email: office@zibo.ro. Acestea vor fi postate pe http://www.zibo.ro, la Planeta blog/Poezii pentru mama mea.

Poeziile vor fi insotite de urmatoarele date : nume si prenume copil, clasa, scoala, localitate, invatator. Pe peretele paginii de prezentare a Zibo.ro de pe Facebook vor fi postate linkuri catre fiecare poezie.

Regulament: Fiecare poezie trebuie sa adune cat mai multe “Like”. Data limita : 7 martie, ora 16:00.
Se va forma un juriu alcatuit din 3 bibliotecari care vor nota poeziile. Pentru primele 5 poezii din clasamentul bibliotecarilor se va dubla numarul de like-uri. Membrii juriului si notele acestora vor fi publicate pe Newsletter si Facebook in data de 8 Martie 2011.

Premii: Castigatorul concursului va primi un tricou personalizat cu Zibo, 5 caiete personalizate cu Zibo si poza castigatorului si 10 odorizante auto sub forma de inimioara cu poza copilului si mesajul “Te iubesc, mami!”.

Advertisements

5 Responses to “Concurs – de ziua mamei!”

  1. Doar pana in clasa a 5a ???

  2. Vacanta placuta!!!

  3. Vacanta placuta!!!

  4. […] office@zibo.ro. Acestea vor fi postate pe http://www.zibo.ro, la Planeta blog/Poezii pentru mama mea. … citeşte mai multPoetul Grigore Vieru comemorat la New York | Curentul InternationalPoate c de la ritmul celor dou […]

  5. […] poezii, zibo.ro, ziua mamei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 … citeşte mai multCantece,Poezii,Versuri de 8 Martie Ziua … « Raspunde.netcîntece de 8 martie; cantece de 8 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: